Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Basiscursus Zitvolleybal & no-jump volleybal

Herhalend evenement bekijk alles

07/11/2021 om 13:00 15:30

In samenwerking met volleybalvereniging Avior organiseren we op zondag 7 en 21 november voor leden (jeugd en senioren), trainers én geïnteresseerden uit de regio een startcursus zitvolleybal en no-jump volleybal.

Het doel van de cursus is om meer kennis op te doen over beide aangepaste varianten van volleybal en de beweegvormen toe te kunnen passen in zowel de eigen reguliere training als zitvolleybal en no jump-activiteiten. 

Heb jij altijd al meer over aangepast volleybal willen weten voor diverse doelgroepen en wil je je eigen training verrijken met nieuwe beweegvormen? Schrijf je dan nu in!

Datum: 7 en 21 november 2021

Tijd: 13.00 – 15.30 uur

Locatie: Sporthal De Scheg, Deventer

Docent: Pim Scherpenzeel (o.a. voormalig bondscoach Nederlands Dames Zitvolleybalteam)

LET OP: het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus meld je zo snel mogelijk aan. 

Wanneer we meer aanmeldingen ontvangen dan we kunnen plaatsen, zal deelname plaatsvinden op volgorde van inschrijving. We zullen dan proberen op een later moment een nieuwe training te organiseren.

De cursus wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage vanuit de lokale sportakkoorden. Hierdoor zijn er voor jou als cursist geen inschrijfkosten aan verbonden. 

Voor trainers zijn er maximaal 5 licentiepunten te verdienen. 

Piet Van Donkplein 1
Deventer, 7422 LW Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar