Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Clinic WK Volleybal – FUN, MOVE, LEARN

24/09/2022 om 10:00 16:30

Breed Motorisch opleiden is een term die je steeds meer tegen komt. Iedereen moet Breed Motorisch gaan opleiden. Maar wat betekent dat voor jou als trainer in de praktijk? Hoe doe je dat dan? En gaat dat dan ten koste van de tijd die je aan volleybal kunt besteden? We zijn heel blij dat we met Kristof de Loose (BEL) en Frauke Dirickx (BEL) twee toppers hebben gevonden die tijdens het WK Volleybal hun visie en kennis over dit onderwerp gaan delen. Hierbij laten ze ook zien hoe je hierbij verschillende materialen die in een sporthal of gymzaal aanwezig zijn kunt inzetten. Dit alles met als doel: Zorgen voor plezier bij de sporters en een optimaal leerrendement.

Over Kristof en Frauke

Kristof de Loose is in de eerste plaats een gepassioneerd jeugdtrainer. In België is hij binnen Volley Vlaanderen verantwoordelijk voor de trainersopleidingen en bijscholingen. Daarnaast is Kristof actief binnen de CEV development department waarbij hij binnen heel Europa workshops geeft op grassroots level.

Frauke Dirickx is ongetwijfeld een van de beste spelverdelers die Belgie ooit gehad heeft. Ze speelde in haar actieve volleybalcarriere bij Belgische, Italiaanse, Spaanse, Roemeense, Poolse en Turkse ploegen. Daarnaast kwam ze meer dan 250 keer uit voor de Belgische nationale ploeg. Op die manier kan ze een schitterend palmares voorleggen.

Programma

09.30 uur Ontvangst

10.00 – 11.15 uur jeugd 6-9 jaar (CMV niveau 3-4)

11.30 – 13.00 uur jeugd 10-12 jaar (CMV niveau 5-6)

13.00 – 14.00 uur Pauze/ Lunch

14.00 – 15.00 uur ABC-jeugd en senioren – deel 1

15.00 – 16.15 uur ABC-jeugd en senioren – deel 2

16.30 uur Afsluiting

Praktische informatie

Per dagdeel ontvangen trainers drie licentiepunten voor de verlenging van hun trainerslicentie.

Bij het middagprogramma gaan de trainers zelf ook actief deelnemen, dus neem je sportkleding en sportschoenen mee.

Kosten

€ 27,50,- per dagdeel

€ 50,- hele dag

€ 15,- lunch in de middag

Beukenlaan 15
Arnhem, 6823 MA Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar