Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

VT-2 Houten

Herhalend evenement bekijk alles

17 februari om 19:00 22:00

Op vrijdagavonden 27-1, 17-2, 10-3 en 17-3 organiseren we in samenwerking met volleybalvereniging Taurus een VT2-opleiding in Houten.

Let op, goed nieuws! Deze opleiding wordt gesubsidieerd door het lokaal Sportakkoord. Dat betekent dat deelnemers slechts €100,- eigen bijdrage hoeven te betalen, in plaats van de €375,- die de opleiding normaliter kost.

Voor wie?

Volleybalopleidingen verzorgt namens de Nevobo de opleiding tot volleybaltrainer op niveau 2. Deze VT2-opleiding leidt trainers op voor het trainersschap in de breedtesport. Een VT2-trainer is werkzaam bij recreanten, jeugd en/of senioren tot en met de 2e klasse van de regio.

Cursusinhoud

In de VT2-opleiding wordt aandacht besteed aan het opbouwen van een training, er wordt ingegaan op methodiek en didactiek en bovendien worden alle volleybaltechnieken behandeld.
De opleiding bereidt je voor op het doen van PvB (Proeve van Bekwaamheid) Training Geven van de Nevobo. Als je deze PvB met goed gevolg hebt gedaan, ontvang je het officiële trainersdiploma en de licentie van de Nevobo.

Na de opleiding kun je:

  • Een goede warming-up voorbereiden en uit laten voeren.
  • Je eigen oefeningen ontwerpen en overbrengen.
  • Een training maken met een goede opbouw.
  • Jouw trainingsgroep instrueren.

Interesse?

Interesse om aan te sluiten? Neem dan contact op met Daan of Pim.
Pim: pim@volleybalopleidingen.nl / 06-41286243
Daan: daan@volleybalopleidingen.nl / 06-42471116

€100
Kruisboog 17
Houten, 3994 AE Nederland
+ Google Maps