Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

VT-3 Tilburg

Herhalend evenement bekijk alles

5 februari om 09:30 12:30

Ook dit seizoen organiseren we in Tilburg een VT-3 opleiding. VT-3 is een opleiding voor een al enigszins ervaren trainer, die training geeft aan jeugd die prestatief speelt en senioren op eerste klasse, promotieklasse of derde divisie niveau. Tijdens de opleiding, die bestaat uit acht bijeenkomsten leer je hoe je een volleybalteam een jaar op een goede manier begeleid. De VT-3 opleiding bestaat uit acht bijeenkomsten van drie uur. Je sluit de opleiding af met twee Proeven van Bekwaamheid (PvB = examen). Eén schriftelijke PvB voor coachen (verslag) en een praktische PvB voor training geven. Na afronding van de opleiding heb je de licentie om training te geven aan prestatieve teams tot derde divisie.

Inhoud van de opleiding

Al onze VT3 opleidingen sluiten zo veel mogelijk aan bij de leerwensen van de deelnemers. Tijdens de opleiding komen de volgende onderwerpen aan de orde:
– Planning en organisatie trainingen en seizoen
– Motorisch leren
– Basistechnieken en Speltechnieken
– Coachen (analyse eigen team en tegenstander)
– Fysieke training
– Mental training (doelen stellen – aandachtscontrole)

De opleider kan de volgorde waarin onderwerpen aan de orde komen en de accenten die daarin gelegd worden bepalen in samenspraak met de groep. Dit om een zo optimaal leerresultaat te bereiken bij de deelnemende trainers.

De opleiding in Tilburg wordt verzorgd door Patrick Tonnaer.

Als je deel wilt nemen aan deze opleiding kun je een ‘ticket’ kopen. Je gaat dan naar het aanmeldformulier. Daarna volgt de betalingsinformatie, je hoeft niet meteen te betalen maar moet wel aangeven waar de factuur naar toe mag. Dit kan natuurlijk ook je vereniging zijn. Zorg dat je voor aanmelden de volgende gegevens bij de hand hebt: Nevobo-code van de deelnemer en adresgegevens van degene die gaat betalen (postadres en e-mail).

€750.00
Warmondstraat 240
Tilburg, 5036 BV Nederland
+ Google Maps