Sportakkoord verlengd, subsidie VT2 t/m maart

Het landelijke Sportakkoord is er om sport toegankelijk te maken voor iedereen, in iedere gemeente. Via het lokale Sportakkoord spreken partijen uit de sport, maatschappelijke organisaties, bedrijven en de gemeente lokaal af hoe zij met elkaar de eigen sport- en beweegambities kunnen bereiken met als doel de toekomstbestendigheid van de sport te vergroten.

Door het Sportakkoord kan in bijna iedere gemeente subsidie worden aangevraagd voor de VT2-opleidingen van Volleybalopleidingen.nl. De subsidie bedraagt €2200,-, van deelnemers wordt dan alleen nog een eigen bijdrage van €100,- verwacht (in plaats van de reguliere kosten van €375,- p.p.).

De subsidieperiode voor deze VT2-opleidingen is nu verlengd. De opleidingen hoeven niet meer in 2022 volledig te zijn afgerond, maar pas eind maart 2023. Dat betekent dat het nog mogelijk is om met een VT2 te starten voor slechts €100,- per persoon.

Interesse in een opleiding bij jouw club? Neem contact met ons op via info@volleybalopleidingen.nl of vul je gegevens in op ons VT2-formulier.

2 gedachten over “Sportakkoord verlengd, subsidie VT2 t/m maart”

 1. Ivy Simons

  Hallo,

  Wij willen waarschijnlijk een aantal volleybalopleidingen voor onze trainers/ coaches geven. Is er nog subsidie te verkrijgen voor deze opleidingen (VT1, VT2, VT3)

  1. Beste Ivy,

   Het sportakkoord is opnieuw verlengd, voor het seizoen 2023-2024 is er dus opnieuw subsidie voor de opleidingen aan te vragen.
   Je moet hiervoor bij de Adviseur Lokale Sport van jouw gemeente zijn. Mocht je hier vragen over hebben, stuur me dan gerust een bericht op daan@volleybalopleidingen.nl.

   Succes en hopelijk tot komend seizoen in de sporthal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *