Sportakkoord verlengd, subsidie VT2 t/m maart

Het landelijke Sportakkoord is er om sport toegankelijk te maken voor iedereen, in iedere gemeente. Via het lokale Sportakkoord spreken partijen uit de sport, maatschappelijke organisaties, bedrijven en de gemeente lokaal af hoe zij met elkaar de eigen sport- en beweegambities kunnen bereiken met als doel de toekomstbestendigheid van de sport te vergroten.

Door het Sportakkoord kan in bijna iedere gemeente subsidie worden aangevraagd voor de VT2-opleidingen van Volleybalopleidingen.nl. De subsidie bedraagt €2200,-, van deelnemers wordt dan alleen nog een eigen bijdrage van €100,- verwacht (in plaats van de reguliere kosten van €375,- p.p.).

De subsidieperiode voor deze VT2-opleidingen is nu verlengd. De opleidingen hoeven niet meer in 2022 volledig te zijn afgerond, maar pas eind maart 2023. Dat betekent dat het nog mogelijk is om met een VT2 te starten voor slechts €100,- per persoon.

Interesse in een opleiding bij jouw club? Neem contact met ons op via info@volleybalopleidingen.nl of vul je gegevens in op ons VT2-formulier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *