Ook subsidie voor onze VT2 in seizoen 2023-2024

Afgelopen seizoen zijn de VT2-opleidingen van Volleybalopleidingen vrijwel allemaal gesubsidieerd via het Sportakkoord.
Het landelijke Sportakkoord is er om sport toegankelijk te maken voor iedereen, in iedere gemeente. Via het lokale Sportakkoord spreken partijen uit de sport, maatschappelijke organisaties, bedrijven en de gemeente lokaal af hoe zij met elkaar de eigen sport- en beweegambities kunnen bereiken met als doel de toekomstbestendigheid van de sport te vergroten.

Ook komend seizoen is er weer subsidie beschikbaar namens dit akkoord. Deze kan in bijna iedere gemeente worden aangevraagd voor de VT2-opleidingen van Volleybalopleidingen.nl. De subsidie bedraagt dit jaar €2500,-. Van de deelnemers aan de opleiding wordt dan alleen nog een eigen bijdrage van €100,- verwacht (in plaats van de reguliere kosten van €375,- p.p.). Uiteraard kan die eigen bijdrage ook door de vereniging worden voldaan.

Interesse in een opleiding bij jouw club? Neem dan contact met ons op via info@volleybalopleidingen.nl en zorg dat je op tijd de subsidie aanvraagt bij de Adviseur Lokale Sport van jouw gemeente. Wij helpen je graag bij de aanvraag van de subsidie. Mail of bel ons gerust!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *