Trainersopleidingen: van regionaal naar landelijk!

Scherp Volleybal wordt Volleybalopleidingen.nl

Per 1 september worden onze opleidingen niet meer alleen regionaal aangeboden, maar landelijk. De opleidingen worden per die datum verzorgd door Volleybalopleidingen.nl.

Sinds 2012 werkt de Volleybalacademie van de Nevobo samen met zelfstandige ondernemers die de opleidingen VT2 en VT3 organiseren en uitvoeren. In de afgelopen jaren zijn daar wat wijzigingen in geweest en ook dit jaar is de samenwerkingsvorm veranderd. Vanaf 1 september zijn RW Volley, Studio Dubio, TrainerLeert en Scherp Volleybal samengegaan in Stichting Volleybalopleidingen.nl. Wij bieden vanaf nu dan ook landelijk onze activiteiten en opleidingen aan.

Voordelen samenwerking voor trainers en clubs! 

Door de samenwerkingen en landelijke inzet ontstaat er meer duidelijkheid voor verenigingen en trainers waar ze het aanbod kunnen halen en vinden. Daarbij is door het verdwijnen van de regiogrenzen voor deze ondernemers het organiseren van opleidingsaanbod eenduidiger geworden.  

Contact

Je vindt ons aanbod op www.volleybalopleidingen.nl. We zijn te bereiken via info@volleybalopleidingen.nl.
Wil je gelijk contact met Pim of met Daan, mail dan naar pim@volleybalopleidingen.nl of daan@volleybalopleidingen.nl.

Onze huidige website blijft nog enige tijd in de lucht en ook onze oude e-mailadressen zullen nog tijdelijk blijven werken. De cursusomgevingen zullen daarom nog enige tijd te bereiken zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *