Cursus
Technische commissie(s)

Deze cursus kan worden gevolgd door TC- en/of bestuursleden van iedere club. De deelnemers krijgen handige tips en tricks om de taken van de TC goed uit te kunnen voeren.

2

bijeenkomsten

Niveau

BASIS

Prijs

Per Deelnemer €75
InCOMPany €750

Overzicht

Het is niet bepaald makkelijk om teamindelingen te maken, trainers te werven, met ouders en spelers te communiceren en daarnaast een mening te hebben over het technische niveau binnen de vereniging. Iedereen vindt er wel iets van. Dat maakt het werk als TC lid erg uitdagend.

In deze cursus, die voor alle technische commissieleden van toegevoegde waarde kan zijn, gaan we in op verschillende onderdelen. Zo komen de taken van een TC, het maken van technisch beleid en een goede jaarplanning voor de TC aan bod. Maar ook het begeleiden van trainers en omgaan met het nemen van moeilijke beslissingen rond bijv. teamindelingen. Voor zowel beginnend als ervaren TC-leden is deze cursus waardevol.

In twee bijeenkomsten van 2,5 uur doe je als TC veel kennis op, deel je ervaringen, en kun je samen met andere TC-leden kijken hoe jullie de puntjes op de i kunnen zetten.

Deze cursus leent zich zeer goed om als verenigingen per speelkern ‘In-company’ te organiseren. Eén vereniging stelt de kantine of een vergaderruimte ter beschikking. En alle verenigingen zorgen samen voor voldoende deelnemers; Volleybalopleidingen.nl zorgt voor de opleider en het programma. De kosten bedragen € 750,- en worden verrekend over het aantal deelnemers per vereniging. Het maximum aantal deelnemers is 16 personen.

Na de cursus kun je:

Voor wie?

(Nieuwe) TC-leden, Jeugdcommissies, Bestuur

Wat onze deelnemers zeggen