Blijf op de hoogte

Lees ons blog

Nieuws
Daan Scherpenzeel

Sportakkoord verlengd, subsidie VT2 t/m maart

Het landelijke Sportakkoord is er om sport toegankelijk te maken voor iedereen, in iedere gemeente. Via het lokale Sportakkoord spreken partijen uit de sport, maatschappelijke organisaties, bedrijven en de gemeente

Lees meer »
Nieuws
Daan Scherpenzeel

Nieuwe VT3 in Regio West

Op 12 oktober 2022 starten we met een VT3-opleiding in Regio West. De bijeenkomsten zullen plaatsvinden op maandag- en woensdagavonden in Alphen a/d Rijn. De data van de workshops zijn: 12 oktober, 19 oktober, 14 november, 30 november, 16 januari en 15 februari.

Lees meer »
Nieuws
Daan Scherpenzeel

FUN, MOVE, LEARN – Clinic tijdens WK Volleybal

Breed Motorisch opleiden is een term die je steeds meer tegen komt. Iedereen moet Breed Motorisch gaan opleiden. Maar wat betekent dat voor jou als trainer in de praktijk? Hoe doe je dat dan? En gaat dat dan ten koste van de tijd die je aan volleybal kunt besteden?

Kristof de Loose en Frauke Dirickx geven tijdens het WK Volleybal in Arnhem een clinic over dit onderwerp.

Lees meer »
Nieuws
Daan Scherpenzeel

Komend seizoen: nieuwe VT3 in Rotterdam

In september 2022 starten we met een VT3-opleiding in Rotterdam. De bijeenkomsten zullen plaatsvinden op woensdagavonden. De precieze data zijn nog niet ingepland. De VT3-opleiding bestaat uit 8 bijeenkomsten (6

Lees meer »
Technieken
Daan Scherpenzeel

Passen volleybal: voor of naast je lichaam?

Moet je altijd vóór je lichaam passen? Of juist zoveel mogelijk naast je lichaam? De meningen verschillen al jaren. ActionType kijkt naar natuurlijke ‘beweeggewoonten’ van spelers. Hoe biedt deze benadering uitkomst in deze discussie?

Lees meer »
Geen berichten meer
Categorieën

Komende workshops

Sociale media

Meer lezen?